14 d’abril de 2018

Panada de pasta de full amb pebrot verd i bacallà

De vegades he de dinar davant de l'ordinador, però ni m'agrada fer-ho ni, diria, és recomanable.


En aquestes poques ocasions, l'entrepà és l'opció més ràpida de preparar i de menjar. Tanmateix, no sempre ha de ser així, un tros de pizza, una amanida o una panada són unes variacions perfectes que hem de tenir present.

De panades es poden fer de molts tipus, tant pel farciment com per la massa de l'embolcall. I per suposat, són també perfectes per menjar al menjador de la feina acompanyades d'una amanida, per exemple.



Aquesta que proposo és, com sempre, senzilla. Aprofito una pasta de full comprada, i la farceixo amb bacallà dessalat i pebrot verd.



Ingredients:

  • 2 làmines de pasta de full
  • 250 g de bacallà dessalat
  • 3 pebrots verds grans
  • 1 ceba
  • oli d'oliva verge extra
  • llavors de sèsam
  • sal
  • pebre
  • aigua

Com ho preparem:

  • Tallem la ceba i el pebrot en tires primetes.
  • En una paella, amb un bon raig d'oli, posem a sofregir la ceba i el pebrot durant 10 minuts.
  • Salpebrem al gust.
  • Afegim el bacallà dessalat i esmicolat, i coem un parell de minuts.
  • Posem una làmina de pasta de full sobre una safata que pugui anar al forn amb paper de forn.
  • Repartim tot el farcit.
  • Tapem amb la segona làmina de pasta de full i tanquem les vores.
  • Punxem amb una forquilla, pintem la superfície amb aigua i decorem amb les llavors.
  • Coem al forn uns 15 minuts.

Consells:
Podem pintar la panada amb ou batut, que li donarà una aparença més lluent i daurada.

Hoy en la fiambrera: Empanada de hojaldre con pimiento verde y bacalao. Léelo!
Today at the lunch boxPuff pastry pie with green pepper and cod. Read it!
Ces boîtes à lunch: Tarte feuilletée au poivre vert et à la morue. Lisez-le!
------------------------------------------------------------------------------------

1 comentari:

  1. OMG! that looks easy, should I try and bake one? I wonder if I can make it as great as yours tho. thanks for sharing this awesome recipe

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...