18 de setembre del 2016

Novetats al mercat pels taperistes. Tardor 2016

Al setembre, tornem a preparar i a dinar de tàper. Després del període vacacional, "el nou curs taperístic" va acompanyat de manera recurrent, de nombrosos consells i propostes als mitjans de comunicació "que ens ajudaran i facilitaran fer millor aquesta tasca cada dia".; però també, de nous models de carmanyoles i bosses porta aliments.




I això per què? Doncs perquè som molts els taperistes, i de ben segur en creixement per moltes raons: econòmiques, gastronòmiques, filosòfiques, etc. Vaja, que som un col·lectiu de moda, un clúster propi dins del boom gastronòmic.

Però està bé. Perquè aquest "estar de moda" encara que no ens fa els tàpers cada dia ni ens omple la nevera per fer-los, sí que potser ens enforteix i consolida la nostra relació amb ells.

Aquí no parlaré de receptes, sinó de les novetats que podem trobar de la reusenca marca Valira per aquesta tardor.

Els hermètics presenten tres nous colors sorprenents. El groc, el lila i el negre s'uneixen als ja clàssics blancs, taronja, verd i blau. Tota una gamma de colors amb els quals, si ens ve de gust, podem variar cada dia i, fins i tot, combinar segons els ingredients, perquè quan obrim el tàper el contrast de colors sigui atractiu a la nostra vista, i fer així més divertit i agradable el dinar de carmanyola (per no parlar de la conversa que ens proporcionarà amb els companys a l'hora de dinar si portem tantes coloraines, us ho dic per pròpia experiència).



Com sempre els tàpers són de plàstic, però lliures de BPA. Són lleugers i resistents, però això vol dir que siguin per tota la vida, perquè després de molt utilitzar-los s'acaben ratllant amb les forquilles i ganivets. Ah, una cosa més. Són molt però que molt hermètics, i per tant preparacions amb salses, sopes i cremes no ens "obsequiaran" amb cap ensurt. El que sí que pot passar és que es trenquin les pestanyes de les tapes. Tanmateix això només passa perquè no hem fet l'ús correcte (com obrir les pestanyes quan acabem de treure el tàper del congelador) o perquè les hem fet servir milers de vegades. En tot cas, sapigueu que a les botigues es poden comprar les tapes per separat.

De bosses porta aliments, Valira també ha tret al mercat noves propostes per la temporada que acaba de començar. Són dos models diferents amb el mateix acabat exterior, que recorda als texans grisos: la Nomad Urban i la Nomad Soft Stone Washed. Revestides interiorment amb un material aïllant que les fa aptes pel transport d'aliments doncs demora a pèrdua de fred o de calor (que no vol dir que siguin neveres tèrmiques, eh!), són fàcils de netejar per fora i per dins amb un drap humit. A més, no pesen.

La Nomad Urban és un disseny nou que es pot portar com a motxilla, a la mà o penjada a l'espatlla. Com que és gran (uns 40 cm de llarg i 35 d'ample), pot ser una bona opció pels que han de portar a més de dinar, esmorzar i berenar, perquè enllacen tot d'activitats amb la feina, o pels que sou dos a dinar fora de casa en el mateix lloc. La Nomad Soft és més petita (uns 25 cm de llarg x 20 d'ample), i és la modernització d'un model ja existent a Valira (de gran èxit diria jo per les que he vist al metro).



Doncs ja tenim on triar per a començar la nova temporada de tàpers ben equipats, oi? Seguiré informant de les novetats al mercat!

Hoy en la fiambrera: Novedades en el mercado para los que llevamos fiambreras. Otoño 2016Léelo!
Today at the lunch boxNew on the market for which we use lunchboxes. Autumn 2016. Read it!
Ces boîtes à lunch: Nouveau sur le marché pour lequel utilisons lunchboxes. Automne 2016Lisez-le!
-------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comentaris:

  1. Hola!
    Acabo de fer una comanda a Valira, i gràcies a L'Hora del tàper (Gràcies Marga Pradas!) m'estalvio un 25%. A més quedaré com una reina en fer regals d'aquesta casa, que és estupenda!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a tu Lailah per compartir els teus pensaments. M'alegro que t'hagi anat bé aquesta promoció.

      Elimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...