22 de setembre del 2011

Tupper-rampoines: crema de carbassa i rollets de pernil i formatge

Un dijous més, mostrem un menú per la feina fet de restes de la setmana, més o menys. Per falta de temps per preparar res més elaborat l'Anna va portar aquesta combinació: una resta i una imaginació.




Com que del sopar només li quedava un plat de crema de carbassa, el va posar en un tupper, d'aquells que tanquen a les mil meravelles, però, i de tall????


Doncs res, va obrir la nevera i es va empescar uns rotllets de pernil dolç i formatge.... Amb sucre cremat per sobre hagués estat ja el súmmum, però ho hi havia temps ni per això.

7 comentaris:

  1. lo que daría yo que ahora estoy en el trabajo muerto de hambre por tener ese tupper con cremita de calabaza...de verdad...que cosa más rica!

    ResponElimina
  2. Manu CatMan: Pues, si, a estas horas hasta la más mínima improvisación es una delicatessen, ¿verdad? ¿Tu comes en el trabajo? espero que me envies alguna propuesta.

    ResponElimina
  3. Els dijous a casa és el dia que acabem amb les sobres,una cremeta va genial per buidar el calaix de les verdures.
    Petons

    ResponElimina
  4. La crema de carbassa és de les meves preerides, així que no em faria res menjar de sobres amb aquest tupper, je je je...

    ResponElimina
  5. Marga, m'agrada la idea del tupper-rampoines! Has vist quin èxit aquest menú? si és que saps vendre-ho molt bé... Quina crak!

    anna

    ResponElimina
  6. Euphorbia: és cert, el dijous és un bon dia per fer neteja. Quines cremes fas?

    Gemma: doncs ara t'arriba un bon moment per preparar molts litres de crema de carbassa

    Anna: L'èxit és teu, i el teu tupper-rampoina s'ha convertit en una bona idea, i això és el que busco en aquest bloc, idees. A disfrutar-lo!

    ResponElimina
  7. Jo faig la compra els divendres, així doncs el dijos és quan queda aquella ceba solitària, aquella patateta arrugada, aquell mig carbassó i quatre mongetes a la nevera. Les cremes mai són del mateix, sino del que queda aquella setmana i més o menys lliga. Són fantàstiques per buidar la nevera.

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...