6 de juny de 2012

Amanida d'endívia, tomàquet, poma, tonyina i llavors de carbassa

La veritat és que m'he complicat poc la vida en buscar un títol per aquesta amanida, oi? He fet la relació, i ja està. 


Les calors comencen a afectar-me, i a més de que el meu cos només que preparar i menjar amanides, el meu cervell ja comença a necessitar unes vacances.

Tot plegat ho he preparat i amanit a la feina, i amb tot el que porta, inclús fruita, ja no he menjat res de postre. Això si que ha estat un "plat únic", amb el qual participo a una iniciativa de diversos gastrobloguers al Twitter amb el hagstag: .

Ingredients:
1 endívia
1 tomàquet
1 llauna de tonyina amb oli d'oliva (així ja l'aprofito per amanir) d'Eroski Sannia (que porta menys sal)
1 poma
un grapat de llavors de carbassa
un raig de vinagre balsàmic

Preparació:
Tallar i disposar els ingredients al gust.


Hoy en la fiambrera: Ensalada de endivias, tomate, manzana, atún y pipas de calabaza. Léelo!
Today at the lunch boxEndive salad, tomato, apple, tuna and pumpkin seeds. Read it!
------------------------------------------------------------------------------------

8 comentaris:

  1. ñam!! a mi també en venen molt de gust les amanides estil "aqui me cabe todo" i llestos! On estiguin els plats únics i frescos a l'estiu que s'apartin els altres!

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt, marga! Jo sovint faig servir pipes de carbassa per afegir a l'amanida, hi dónen un toc cruixent molt bo, oi? La combinació que has fet m'agrada, i tant! Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi les pipes m'encanten a les amanides. Com tu dius, el crec crec és fantàstic.

      Elimina
  3. Molt bona idea, t'agraeixo la idea.
    Tot i que no sigui un dia laborable, dissabte penso aprofitar per tastar-la. Jo simplement hi afegiria algun truquet per evitar que la fruita s'oxidi com per exemple, el suc de llimona.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que el suc de llimona és un magnífic antioxidant... però el fosc de la poma de la foto no és que estigui oxidada, sinó que ja li havia posat vinagre balsàmic per sobre....

      Elimina
  4. A mi les amanides amb fruites m'agraden molt i la teva te molt bona pinta. Felicitats

    Una abraçada

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...