26 d’abril del 2011

Bledes amb patates i salsitxes

Comencem la setmana després del parèntesi vacacional amb un plat que quasi podríem definir com avorrit: bledes amb patates i salsitxes. Ja veieu, res de l'altre món. Només una gràcia: les bledes les vaig collir jo mateixa de l'hort del meu oncle (una pena que estigui tan lluny, sinó.... un altre gall cantaria). De totes maneres, no vindrà malament una mica de verdura, després d'uns dies "suposadament" de dejú i abstinència (però que han resultat totalment a l'inrevés).




Ingredients:
bledes
patates
sal
oli
all
salsitxes de porc sense pell

Preparació:
Netejar les bledes i bullir-les amb la patata. Posar en una paella l'all ben trinxat amb oli, durant un minut. Afegir la verdura escorreguda i salar. Remenar durant cinc minuts a la paella per a que la verdura agafi el gust de l'all.

Coure les salsitxes al microones en una cassola de silicona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...